Etusivu

WauDeApples ry, rivitanssia Lohjalla!

Rivitanssi on suosittu harrastus maassamme pohjoisesta etelään. Vireää toimintaa on tarjolla tanssi-iltojen, tekniikkakurssien, kilpailujen ja leirien muodossa. Rivitanssi ei vaadi paria eikä edes erityisiä harrastustamineita tai -välineitä.

WauDeApples järjestää yhdistyksen omia tanssiharjoituksia kahdesti viikossa (6h/vko) talvisin. Kesällä harjoittelemme kerran viikossa kahden tunnin tanssisession verran Lohjan torilavalla. Harjoituksissa muistellaan vanhoja tansseja ja opetellaan uusia. Ennen tanssin alkua kerrataan tuttujen tanssien askeleita. Vuoden aikana ehdimme tanssimaan lähes 150 eri tanssia! Opettajina toimivat kurssin käyneet yhdistyksemme jäsenet ja toisinaan saamme vierailevia opettajia kyläilemään.

Musiikkina tanssin taustalla soi radiosta tutut hitit, vanhemmat klassikot ja uudet tuttavuudet. Alun perin kantrimusiikkiin tehdyt tanssit ovat väistymässä tehden tilaa muiden musiikkityylien tansseille. Rivitanssi on monipuolinen tanssimuoto, sillä siihen istuu musiikiksi perinteisen kantrin lisäksi niin valssi, rock, pop, irkku tai vaikka hiphop.

Suomalaiset ovat kunnostautuneet lajissa maailmalla ja eri tapahtumissa pääsee tanssimaan mestareiden kanssa ja heidän opastuksellaan. WauDeApplesin tanssijoillakin on useampi mitali Suomen tasolta.

Tilauksesta tulemme esiintymään juhlissa. Esityksiin voi lisätä myös opetustuokion jossa jokainen voi kokeilla rivitanssia!